Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ момента все още емоциите са неосъзнати, но

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвВ момента все още емоциите са неосъзнати, но
Коментари Харесай

Бронзовата Евелина от Токио: Все още емоциите са неосъзнати, но съм щастлива

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

В момента към момента страстите са неосъзнати, само че пък съм щастлива. Разбрах няколко часа преди битката против кой ще се боря. Беше без значение против кой ще изляза, за мен беше значимо да извърша всичко, което старши треньорът Петър Касабов ми дава за директиви и да си печеля срещата за медала.

Това сподели от Токио за Нова Тв бронзовата медалистка от Олимпиадата по битка свободен жанр Евелина Николова, която в дребния край в категория до 57 кг завоюва с туш против втората на Игрите в Рио през 2016 година рускиня Коблова.

Искам първо да се прибера при фамилията си, да си умря малко и с нови сили не преставам да доизпълня олимпийската фантазия за олимпийско злато. Преди две години имаше миг, в който мислех да се откажа и тогава персоналният ми треньор Мирослав Гочев откри верния метод към мен да ме върне към залата. Всеки състезател е минал през подобен миг, в който му идва допълнително - контузии, натоварвания, персонални проблеми. Радвам се, че това остана в предишното и се върнах назад на тепиха. Сега съм с почи изпълнена фантазия, сподели още Евелина Николова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР